Valikko Sulje

JYVÄS-VARMA

HUONEISTOREMONTOINNIN
ERIKOISOSAAJA

Huoneistoremontit, maalaus-, tapetointiremontit, lattiatyöt ja märkätilaremontit.

YRITYS

JYVÄS-VARMA PÄHKINÄN KUORESSA

Rakennusliike Jyväs-Varma Oy, tuttavallisemmin Jyväs-Varma, on sympaattinen pieni jyväskyläläinen rakennusfirma, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaita saneerauspalveluita järkevään hintaan. Yritys on perustettu vuonna 2005 ja työllistää vakituisesti yli 25 rakennus- ja maalausalan ammattilaista sekä työnjohdon henkilöä. Yrityksemme toiminta on tähän saakka keskittynyt Jyväskylään ja sen lähialueille, mutta tulevaisuuden tavoitteena on laajentaa toimintaa Jyväskylästä etelään päin.

Ydinosaamisemme ja fokuksemme on huoneistoremontoinnissa eli maalaus-, tapetointi- ja lattia-asennustöissä sekä kylpyhuoneiden ja saunojen märkätilaremonteissa. Lisäksi meillä on vankka kokemus mm. julkisivumaalauksista ja eri käyttötarkoituksissa olevien liiketilojen korjaus- ja muutostöistä. Olemme monipuolinen rakennusalan toimija korjausrakentamisessa.

Yrityksemme tärkein voimavara on ehdottomasti henkilöstö ja arvostamme jokaista työntekijäämme. Vaalimme työpaikallamme joustavaa ja rempseää ilmapiiriä, sillä haluamme, että meillä on mukavaa työskennellä. Meillä on huippu työporukka ja osaavat ammattilaiset!

0
Perustamisvuosi
0
milj. €
Liikevaihto (v. 2022)
0
Työntekijää (v. 2022)

MIKSI VALITA JYVÄS-VARMA?

Avainasemassa Jyväs-Varman toiminnassa ovat laatu ja luotettavuus. Haluamme olla asiakkaillemme varma kumppani rakennustöihin. Olemme helposti lähestyttävä ja rento, mutta ammattimainen urakoitsija, jonka tekemään työnjälkeen ja rehellisyyteen voit luottaa: emme salli huonoa työnjälkeä tai määräyksien vastaisesti rakentamista. Kaikki työntekijämme ovat alalle koulutettuja ja märkätilaremontteja suorittavilla työntekijöillämme on Eurofinsin myöntämät märkätilan vedeneristäjän henkilösertifikaatit. 

Tavoitteenamme on tehdä remontoinnista asiakkaillemme mahdollisimman huoletonta ja selkeää. Luotettavat keskisuomalaiset aliurakoitsijamme ja yhteistyökumppanimme mahdollistavat saumattoman palvelukokonaisuuden ja toiminnan avaimet käteen -periaatteella niin pienemmissä kuin suuremmissakin remonteissa. Suosittelemamme aliurakoitsijat ja yhteistyökumppanit eivät kuitenkaan koskaan sulje pois asiakkaan omia valintoja: kuuntelemme asiakkaan toiveita tarkalla korvalla, mutta annamme mielellämme ideoita ja vaihtoehtoja toiveiden toteuttamiseen kustannustehokkaasti. Asiakkaan tyytyväisyys on meille tärkeintä projektin jokaisessa vaiheessa!

Keskisuomalaiset aliurakoitsijamme ovat LVI-töissä Elvi Oy Talotekniikka ja sähkötöissä Sähkömestarit Hakkarainen Oy. Kalustetoimituksissa käytämme Trio Keittiöt Oy ja Sulunpuu Oy palveluita. Rakennusmateriaalien toimittajiamme ovat K-Rauta Tourutorni, K-Rauta Palokka, RTV Jyväskylä sekä peltituotteissa E. Vuorimies Oy.

Arvostamme suomalaista ja paikallista työtä, ja otamme toiminnassamme huomioon kierrättämisen ja ympäristöseikat.

  • Hyvä palvelu
  • Ammattitaitoinen
  • Rehellinen
  • Luotettava